Financieel medewerker 2019-02-15T13:35:21+00:00

de ketenoplossing van Prevermo – experts in duurzame inzetbaarheid

Wij zijn op zoek naar de leukste Financieel Medewerker!

Wegens uitbreiding zijn wij per direct op zoek naar een frisse, enthousiaste Financieel Medewerker om ons team te komen versterken! Ben jij analytisch sterk, meedenkend en op zoek naar een brede functie bij een jong, groeiend, dynamisch bedrijf in Nijmegen?
Grijp dan nu deze unieke kans!

Zo ziet je werkdag eruit:

Je ondersteunt de Manager Financial Accounting in alle werkzaamheden op het gebied van Finance. Je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor de operationele uitvoering van alle financiële processen op het gebied van o.a. debiteuren en crediteurenbeheer, opstellen verkoopfacturen, bankboek, bewaken tussenrekeningen en RC verhoudingen, ondersteuning maand-kwartaal en jaarafsluiting. Daarnaast lever je input voor managementinformatie voor zowel het MT als externe klanten.

Bij Prevermo Groep ben je veel meer dan ‘slechts’ een Financieel Medewerker! Je hebt een brede functie en bent medeverantwoordelijk voor de financiële processen van de aan jou toegedeelde werkmaatschappijen die jij ondersteunt en waar jij alle ins en outs van zult leren kennen. Daarnaast verwachten we dat je werkt aan diverse projecten waarmee je de dienstverlening van de werkmaatschappijen kunt helpen optimaliseren en ondersteunen.

Naast bovengenoemde competenties beschik je over:

Om voor deze functie in aanmerking te komen, beschik je minimaal over een:

  • MBO+ werk- en denkniveau;
  • Minimaal een afgeronde opleiding MBO-niveau 4 in een financiële richting;
  • Perfecte beheersing van Windows(omgeving) en Office (Word, Excel, PowerPoint);
  • Kennis van Exact Synergy, Exact Globe, Dossiermanager, Blue10 is een pré;
  • Rijbewijs B.

Daarnaast kun je met een grote mate van zelfstandigheid (probleemoplossend vermogen) werken. Je bent initiatiefrijk in het opstellen en uitvoeren van projecten en hebt een flexibele, maar vooral servicegerichte instelling. Enthousiasme en meedenken worden vereist! Humor is een pre!

Je bedient meerdere bedrijven vanuit Prevermo Groep

Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen in Nederland recht heeft op werk. Werk draagt bij aan vitaliteit en levensgeluk van mensen. In het licht van vergrijzing, langer doorwerken en versnelling van technologie wordt focus op duurzame inzetbaarheid een steeds dominanter thema. Onze missie is om iedereen die kan werken, duurzaam te laten participeren.

Onder de Prevermo Groep vallen meerdere bedrijven, gericht op Preventie, Verzuim & Mobiliteit. Deze bedrijven zijn verspreid over het land, maar voor deze functie kom je te werken in het gezellige, moderne kantoorpand van De Bedrijfspoli (Arbodienst) in Nijmegen.

Werken in een jong en dynamisch team

Je komt terecht in een kleinschalig jong, dynamisch en enthousiast team dat wordt aangestuurd door de Manager Financial Accounting Services. Gemotiveerde topprofessionals die een positieve bijdrage leveren aan een organisatie met toekomst!

Tijd voor gezelligheid..

Je komt terecht in een nieuw pand in Nijmegen met een voetbaltafel en gezellige bar, waar wij iedere vrijdagmiddag een borrel organiseren voor wie zin heeft. Om informeel met collega’s bij elkaar te komen om te praten over werk of privé.

Wat bieden wij?

  • Een dienstverband tussen 32 en 40 uur per week, met standplaats Nijmegen;
  • Een passend marktconform salaris o.b.v. werkervering, leeftijd en studieachtergrond;
  • Het bruto maandsalaris bedraagt conform ons salarishuis tussen de €2.300,- tot €3.000,- o.b.v. 1 FTE;
  • In eerste instantie een tijdelijk contract, met intentie voor vast dienstverband!

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze functie en voldoe je aan het profiel? Graag ontvangen wij je sollicitatie met een uitgebreid CV. Deze kan per e-mail gestuurd worden aan: hrm@prevermogroep.nl.

Let op: door te reageren op deze vacature geeft u Prevermo Groep toestemming voor een internetonderzoek naar uw persoon in het kader van deze vacature.

(Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld)

Locatie: Nijmegen