de ketenoplossing van Prevermo – experts in duurzame inzetbaarheid

Wij zijn op zoek naar de leukste ICT Stagiair(e)! (HBO)

Vanwege de sterke groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar een enthousiaste ICT stagiair(e) om ons team te komen versterken!

Als collega van Prevermo Groep werk je in een professionele, informele organisatie. Onder de Prevermo Groep vallen meerdere bedrijven, gericht op Preventie, Verzuim & Mobiliteit. Deze bedrijven zijn verspreid over het land, maar voor deze functie kom je te werken op het kantoor van De Bedrijfspoli (Arbodienst) in Nijmegen. (Dukenburg)

(hieronder volgt een voorbeeld stageopdracht, we gaan graag met je in gesprek om mogelijke stageopdrachten te bespreken!)

Wij zijn een groep met verschillende bedrijven die in de afgelopen 3 jaar bij elkaar gebracht zijn. We hebben als groep een doelstelling samenwerking en cross-selling te bevorderen. Recentelijk zijn een aantal bedrijven gemigreerd naar het Office365 platform van Microsoft. Binnen de licenties zijn diverse communicatie en productivity tools beschikbaar die nu niet gebruikt worden.

Jouw stageopdracht: onderzoek op basis van de behoefte en technisch mogelijke (communicatie)tools binnen Prevermo ingezet zouden kunnen worden, richt de tools in en begeleid het implementatieproces.

Jouw werkzaamheden:

  • Organisatie- en communicatie analyse;
  • Toolselectie;
  • Inrichting en ontwikkelen werkprocessen;
  • Implementatie incl. trainingen en begeleiden van gebruikers.

De werkzaamheden passen in het profiel van Business Media Design of Business IT & Management. Naast deze werkzaamheden zal je bij veel andere ICT vraagstukken mee kunnen kijken bij een van onze ICT-professionals. Wanneer jij enthousiast bent, meedenkt en zelf initiatief neemt, zijn er ontzettend veel ontwikkelmogelijkheden voor jou!

Prevermo kantine

Prevermo HRM kantoor

Prevermo kantine tafelvoetbal

Tijd voor een biertje..

Inmiddels zitten wij bijna twee jaar in een nieuw pand in Nijmegen met eigen theater én een gezellige bar, waar wij iedere vrijdagmiddag een borrel organiseren voor wie zin heeft. Om informeel met alle artsen, secretaresses, casemanagers, andere stagiaires en ondersteunende medewerkers bij elkaar komen om onder het genot van een biertje te tafelvoetballen en te kletsen voordat het weekend begint!

Dienstverbandstage

Naast een leuk team, en interessante werkzaamheden biedt Prevermo Groep ook een stagevergoeding van €300,- per maand op basis van 40 uur stage lopen.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze functie en voldoe je aan het profiel? Graag ontvangen wij je sollicitatie met een CV inclusief pasfoto. Deze kan gestuurd worden aan: hrm@prevermogroep.nl.

Let op: door te reageren op deze vacature geeft u Prevermo Groep toestemming voor een internetonderzoek naar uw persoon in het kader van deze vacature.

(Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld)

Locatie: Nijmegen