FAQ items aan het laden...

Medewerker

Hoe ondersteunt Prevermo mij als medewerker?

voor de volledige tekst klik hier

Is mijn privacy eigenlijk gewaarborgd?

Het gaat over jou als medewerker, jouw inzetbaarheid en jouw begeleiding.
Daarbij komt er veel informatie en mogelijk ook medische gegevens over jou beschikbaar. Zeer privacy gevoelig dus!
Bij Prevermo ben je als medewerker altijd in de lead over wat er gebeurt met jouw gegevens en we slaan ze veilig op.

Zodra we het hebben over jouw gegevens geldt de wet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)
Bij Prevermo voldoen we ruimschoots aan de nieuwste wet- en regelgeving en technisch mogelijkheden.
Doordat 1 overkoepelende organisatie de keten van preventie, verzuim en mobiliteit bedient is de privacy juist goed gewaarborgd.
In onze privacy verklaring lees je meer hierover.

wat wij bedoelen is

Hoe waarborgt Prevermo de privacy van werknemers

Bij Prevermo doen voldoen we ruimschoots aan de nieuwe AVG wetgeving en zorgen ervoor dat de privacy van werknemers altijd goed gewaarborgd is. Als overkoepelende organisatie voor preventie, verzuim en mobiliteit zorgen wij er voor dat uw gegevens altijd veilig worden opgeslagen. Binnen de dienstverlening van Prevermo wordt er veel informatie verzameld over u als werknemer, uw inzetbaarheid en uw begeleiding. Daarbij is het mogelijk dat er medische gegevens beschikbaar zijn. Wij stellen de werknemer dan ook in de lead over wat er gebeurt met deze gegevens. Op die manier waarborgen wij de privacy van werknemersgegevens. In onze AVG privacyverklaring zijn alle details terug te vinden hoe wij omgaan met uw privacy.

voor de volledige tekst klik hier

Waarom is de ketenoplossing een voordeel voor de medewerker?

In de markt is een grote discrepantie tussen wat een bedrijf (vanuit goed werkgeversschap) allemaal aanbiedt en wat de medewerker daar daadwerkelijk van ervaart. De ketenoplossing van Prevermo geeft de medewerker meer zeggenschap. Als medewerker sta jij centraal. De toegang tot ondersteuning wordt voor medewerkers veel directer waardoor de kans groter wordt dat, indien nodig en gewenst, je als medewerker iets onderneemt. Daarnaast gaat het om de inzetbaarheid van de medewerker, jij als medewerker wil verantwoordelijkheid. Je wilt 1 aanspreekpunt van iemand die er echt voor je is. De ketenoplossing zet een aantal stappen in een logische volgorde waardoor (mocht het komen tot verzuim) dat alle opties openstaan om weer inzetbaar te worden. Het verhogen van- het behouden van- of het herstellen van jouw inzetbaarheid, teneinde het zijn en het ervaren van meer geluk.

wat wij bedoelen is

Het voordeel van de ketenoplossing voor medewerkers

Waar veel bedrijven hun medewerkers diverse mogelijkheden bieden met betrekking tot preventie, verzuim en mobiliteit, blijkt in de praktijk dat medewerkers daar relatief weinig gebruik van maken. Deze discrepantie ontstaat veelal doordat voor medewerkers niet duidelijk is wat voor hun specifiek van toepassing of van nut is. De ketenoplossing brengt hier voor medewerkers verandering in. Door individuele loopbaancoaching en vitaliteitscoaching heeft de medewerker meer zeggenschap over zijn of haar eigen positie.

Als medewerker sta jij dus centraal binnen Prevermo. Hierdoor ervaar je als medewerker meer voordelen van coaching en ondersteuning. Jouw inzetbaarheid heeft tenslotte een positieve invloed op zowel jezelf als persoon als voor de organisatie waarbinnen je werkzaam bent. Binnen Prevermo heb je contact met één aanspreekpunt voor alles rond preventie, re-integratie en mobiliteit. Deze ketenoplossing zorgt ervoor dat jouw inzetbaarheid verhoogt, behouden of herstelt wordt en jij als medewerker meer geluk ervaart tijdens je werkzaamheden.

Vitaliteitscoaching voor u als werknemer? Prevermo helpt uw organisatie graag

Wilt u ook profiteren van vitaliteitscoaching bij u op kantoor? Prevermo helpt u als werknemer verder met uw duurzame inzetbaarheid. Uw leidinggevende of HRM afdeling kan eenvoudig contact met ons opnemen om de mogelijkheden bij u op kantoor te bespreken.

Prevermo is per email bereikbaar, dit kan naar info@prevermo.nl. Helemaal gemakkelijk is het onderstaande contactformulier laten invullen. Wij kijken graag met u hoe uw organisatie de duurzame inzetbaarheid van haar medewerkers kan verbeteren.