Prevermo Groep 2018-12-01T10:13:15+00:00

de ketenoplossing van Prevermo – experts in duurzame inzetbaarheid

Adaptics maakt medewerkers en organisaties aantoonbaar vitaler en helpt hen om langdurig succesvol te blijven. Dit doen ze door het versterken van vitale leiders, vitale teams en vitale spelers met hoogwaardige dienstverlening. Adaptics ziet vitaliteit als een strategisch middel dat aan de basis ligt voor de gewenste verandering in uw organisatie. Zij hebben een unieke integrale aanpak ontwikkeld met training, coaching, advies en online tools. Ze stimuleren vitaliteit door analyse, advies en interventies integraal aan te pakken op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Voor klanten als de NS, Shell, Gemeente Den Haag en NXP. Waarbij duidelijke effecten omtrent de inzetbaarheid van het personeel worden gerealiseerd en maatwerk KPI’s kunnen worden afgesproken.

Lees verder op de website…

De Bedrijfspoli is een gecertificeerde arbodienst met een eigen spreekuurlocatie in Nijmegen en Den Bosch. Daarnaast werken de eigen bedrijfsartsen, casemanagers en arbeidsdeskundigen ook op de locatie(s) van deklanten.

De bedrijfspoli begeleidt organisaties met het opstellen van hun verzuimbeleid, de preventie van ziekteverzuim en het bevorderen van mobiliteit en duurzame inzetbaarheid. Ook houden de professionals zich bezig met de begeleiding en re-integratie van (zieke) werknemers naar het werk.

Lees verder op de website…

Amplooi is een landelijke specialist in arbeidsmobiliteit.

Amplooi is ontstaan uit een fusie van AMK Re-integratie, Passen & Meten en Lengersdorf.

Met ruim 35 enthousiaste arbeidsmobiliteit-experts helpt Amplooi werknemers met het vinden van een passende en inspirerende baan. Dit doen ze niet alleen voor werknemers die zich verder willen ontwikkelen, maar ook voor werknemers die langdurig ziek zijn of onverhoopt boventallig zijn geworden.

Lees verder op de website…

A-REA brengt mensen in beweging met medische, psychologische en arbeidsdeskundige expertise.

A-REA is een gecertificeerde arbodienst en expertise bureau. Bij A-REA vind je alle expertise onder één dak. Helder sociaal medisch advies van artsen, psychologen en ervaren arbeidsdeskundigen. Bedrijven, gemeenten, verzekeraars en pensioenfondsen rekenen op de expertise van A-REA. De geregistreerde verzekeringsartsen en arbeidsdeskundigen doen grondig onderzoek en maken een kraakheldere analyse van de situatie.

Lees verder op de website…

Vacatures

Wij zijn op zoek naar de leukste Functioneel Applicatiebeheerder

Wij zijn per direct op zoek naar een frisse, enthousiaste Functioneel Applicatiebeheerder om ons team te komen versterken! Ben jij analytisch, precies, klantgericht, stressbestendig en op zoek naar een brede functie bij een jong, groeiend, dynamisch bedrijf? Kom dan bij ons werken als Functioneel Applicatiebeheerder!
Lees verder…

Stage lopen bij Amplooi

Marketing, Communicatie & Social Media Stagiair(e)

Is Social Media helemaal jouw ding en zit je boordevol creatieve ideeën? Vind je het leuk om communicatie planningen te maken en content voor brochures of websites te schrijven? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Lees verder…

Voor vragen of meer informatie omtrent vacatures, kun je contact opnemen met: hrm@prevermogroep.nl of 024-3717795.

Meer vacatures bij Adaptics

Meer vacatures bij de Bedrijfspoli

Meer vacatures bij Amplooi

Meer vacatures bij A-REA

Contactformulier