de ketenoplossing van Prevermo – experts in duurzame inzetbaarheid

Wij zijn op zoek naar de leukste Corporate Recruiter!

Ben jij ondernemend, een out-of-the-box-thinker en in staat om (Bedrijfs)artsen, Arboverpleegkundigen, Arbeidsdeskundigen en Casemanagers aan te trekken op een steeds krappere arbeidsmarkt? Wil je de uitdaging aangaan om recruitment & employer branding bij ons naar een hoger niveau te tillen? Kom dan bij ons werken!

Zo ziet jouw dag als Corporate Recruiter eruit:

Je start de computer op en gaat ondertussen een kop koffie of thee halen en praat even bij met je collega’s. Eenmaal opgestart bekijk je de binnengekomen sollicitaties en berichten via LinkedIn om vervolgens je prioriteiten over de dag te verdelen. Je wilt je vandaag namelijk ook bezighouden met een stuk Employer Branding omdat je graag meer van Prevermo wilt laten zien als super leuke werkgever door het plaatsen van foto’s en/of blogs van collega’s op de carrièrepagina.

Je hebt vervolgens met twee collega’s een afspraak gepland waarmee je een kort filmpje maakt die je bij een aantal vacatures gaat plaatsen.

Na de lunch en een potje tafelvoetbal plan je een aantal afspraken in n.a.v. de binnengekomen sollicitaties. Deze plan je in bij verschillende managers, ook jij zal deelnemen aan een aantal van deze sollicitatiegesprekken. Vervolgens verwerk je de filmpjes van die ochtend en zorg je dat alles goed online komt te staan. Het laatste uurtje van de dag besteed je nog aan een aantal contacten die je via LinkedIn hebt gelegd om deze op te volgen.

Voordat je naar huis gaat loop je nog even langs je collega’s van de afdeling ICT die een laptop voor je hebben klaargelegd. Morgen wil jij vanuit huis gaan werken omdat je een begin gaat maken aan een nieuw project wat wil gaan opzetten. Je wilt hiervoor nog meer informatie verzamelen daarom heb jij je die middag ingeschreven voor een informatiebijeenkomst over arbeidsmarktcommunicatie.

Jij beschikt over:

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 2 jaar werkervaring als (corporate) Recruiter;
 • Een relevante afgeronde opleiding in de richting Marketing & Communicatie/HRM;
 • Goede kennis van Linkedin, SEO, andere social media en recruitmentsystemen;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal, in woord en schrift;
 • Rijbewijs B en een eigen vervoersmiddel zodat je ook bij onze bedrijven op locatie kunt werken;
 • Een goede dosis humor én bent daarnaast zelfstandig, enthousiast, creatief en beschikt over een sterk probleemoplossend vermogen!

Wat bieden wij jou?

 • Een dienstverband voor 32 – 40 uur per week, met als standplaats Nijmegen;
 • Een salaris van € 2.400,- tot €3.000,- wat afhankelijk is van de ervaring die je meeneemt als (corporate) Recruiter;
 • 25 vakantiedagen o.b.v. 1 FTE, met de mogelijkheid om 5 dagen per jaar extra te kopen;
 • Droom je al jaren van die mooie verre reis? Wij zeggen gewoon doen! Bij ons heb je de mogelijkheid een aantal weken onbetaald verlof op te nemen zodat je deze vette reis (eindelijk) kunt gaan maken;
 • Deelname aan onze uitstekende pensioenverzekering via Rabopensioen (o.b.v. 50%-50% premieverdeling);
 • Deelname aan onze collectieve zorgverzekering (CZ, Zilverenkruis, VGZ of Interpolis);
 • Reiskostenvergoeding van € 0,19 per KM;
 • Een jaarlijks duurzaam inzetbaarheids-/opleidingsbudget van € 500,- per jaar om jezelf vitaler en gelukkiger te maken, en (kortom) duurzaam inzetbaar te blijven;
 • Korte lijnen met je collega’s en een fijne informele werkomgeving;

Werken bij een organisatie gericht op duurzame inzetbaarheid

Onder de Prevermo vallen meerdere bedrijven met in totaal 250 medewerkers, gericht op Preventie, Verzuim & Mobiliteit. Deze bedrijven zijn verspreid over het land, maar voor deze functie kom je te werken op het kantoor van De Bedrijfspoli (Arbodienst) in Nijmegen.

Je komt terecht in een pand in Nijmegen met een voetbaltafel en gezellige bar, waar wij iedere vrijdagmiddag een borrel organiseren voor wie zin heeft. Hier komen we met collega’s bij om te praten over werk of privé.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze vacature, of heb je wellicht nog vragen? Stuur dan je vraag of sollicitatie naar hrm@prevermogroep.nl

Let op: door te reageren op deze vacature geeft u Prevermo toestemming voor een internetonderzoek naar uw persoon in het kader van deze vacature. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Locatie: Nijmegen