de ketenoplossing van Prevermo – experts in duurzame inzetbaarheid

Stage bij Prevermo

Wij zijn op zoek naar een Stagiair(e)!
Ben jij mensgericht, daadkrachtig en op zoek naar een interessante stage bij jonge, groeiende, dynamische bedrijven? Dan zijn wij op zoek naar jou! In deze unieke stage ga je bij Prevermo het kwaliteitsteam ondersteunen in hun project voor de certificatie op ISO 27001.

De onderzoeksopdracht/Stage

Prevermo bestaat uit vijf verschillende werkmaatschappijen. Elke werkmaatschappij heeft nu een eigen kwaliteitsmanagementsysteem, maar de wens is om dit te centraliseren naar één systeem. Dit betekent dat we als groep willen certificeren op ISO 9001, richtlijn arbodiensten en ISO 27001 norm. Op die manier is er straks één kwaliteitsmanagement- en informatiebeveiligingssysteem.

Ter ondersteuning van dit project zijn wij opzoek naar een stagiair(e) die ons kan helpen! We zoeken specifiek iemand die ondersteunt bij de implementatie van ISO 27001. Met de ISO 27001 certificering toon je als bedrijf aan dat het managementsysteem voldoet aan alle normeisen op het gebied van informatiebeveiliging en dat de beveiliging van alle gevoelige informatie voldoende is (beschreven, geïmplementeerd & gecontroleerd). Daarnaast laat het zien dat je voldoet aan de wet- en regelgeving. ISO 27001 is de internationale bekende norm voor het Information Security Management System (ISMS). Heb je aanvullingen of nieuwe ideeën? Neem dan contact op met ons!

Het uitvoeren van de opdracht vindt plaats vanuit de locatie Arnhem (op kantoor van Adaptics, één de werkmaatschappijen). De opdracht kan zowel individueel als in tweetallen worden uitgevoerd (afhankelijk van de opleidingseisen). Het aantal uur dat je met de opdracht bezig bent is in overleg vast te stellen, onze voorkeur gaat uit naar min. 24 uur per week. Wij hanteren een maandelijkse stagevergoeding van € 300,- (o.b.v. 40 uur)

Onze ideale stagiair(e)…

Onze ideale stagiair(e):

  • is een gemotiveerde student op hbo niveau;
  • volgt een opleiding in de richting van Bedrijfskunde;
  • is analytisch sterk, flexibel en proactief;
  • heeft een perfecte beheersing van de Nederlandse taal (C1 niveau);
  • heeft kennis van begrippen en inzicht in verschillende bedrijfskundige processen.

Daarnaast kun je met een grote mate van zelfstandigheid (probleemoplossend vermogen) werken. Omdat jij processen snel snapt, en zorgvuldig werkt, ben je in staat het overzicht te houden in het werk en tot het juiste advies te komen.

Enthousiasme en meedenken worden vereist! Humor is een pre!

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze functie en voldoe je aan het profiel? Graag ontvangen wij je sollicitatie met een CV inclusief pasfoto. Deze kan gestuurd worden aan: hrm@prevermogroep.nl

Locatie: Arnhem