FAQ items aan het laden...

De bedrijven  van Prevermo Groep BV zijn:

Preventie

Adaptics maakt medewerkers en organisaties aantoonbaar vitaler en helpt hen om langdurig succesvol te blijven. Dit doen ze door het versterken van vitale leiders, vitale teams en vitale spelers met hoogwaardige dienstverlening.

Adaptics ziet vitaliteit als een strategisch middel dat aan de basis ligt voor de gewenste verandering in uw organisatie. Zij hebben een unieke integrale aanpak ontwikkeld met training, coaching, advies en online tools. Ze stimuleren vitaliteit door analyse, advies en interventies integraal aan te pakken op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Voor klanten als de NS, Shell, Gemeente Den Haag en NXP. Waarbij duidelijke effecten omtrent de inzetbaarheid van het personeel worden gerealiseerd en maatwerk KPI’s kunnen worden afgesproken.

Verzuim

De Bedrijfspoli is een regionale, gecertificeerde arbodienst met spreekuurlocaties in Nijmegen, Arnhem, Oss en Den Bosch. Onze professionals werken ook bij onze klanten op locatie.

De Bedrijfspoli gelooft in Medewerkerkracht, waarbij werken aan gezondheid en toegevoegde waarde voor je werkgever centraal staan. Medewerkers nemen hier verantwoordelijkheid in en werkgevers faciliteren dit met goede arbeidsomstandigheden en benodigdheden om de Medewerkerkracht te verhogen.

Wij zijn niet een van de grootste arbodiensten. Toch groeien we hard. Daarbij zorgen we er goed voor dat we elkaar wel allemaal kennen. Zodat we elkaar snel kunnen vinden en de onderlinge lijntjes kort zijn.

Wij werken niet met een standaard aanpak, maar creëren meerwaarde door maatwerk. Onze persoonlijke en directe stijl werkt prettig en leidt snel tot resultaat. Wij zijn geïnteresseerd in u en uw bedrijf. En natuurlijk in uw medewerkers. Het liefst werken wij bij u op locatie. En ondersteunen uw HR-medewerkers en leidinggevenden.

Mobiliteit

Amplooi is een landelijke specialist in arbeidsmobiliteitMet ruim 35 enthousiaste arbeidsmobiliteit-experts helpen we werknemers met het vinden van een passende en inspirerende baan.

Dit doen ze niet alleen voor werknemers die zich verder willen ontwikkelen, maar ook voor werknemers die langdurig ziek zijn of onverhoopt boventallig zijn geworden.

ADEA geeft onafhankelijk deskundig advies en is landelijk actief met een team van meer dan 15 betrokken en gecertificeerde arbeidsdeskundigen die bekend zijn met de regionale arbeidsmarkt.

Wij begrijpen dat ten behoeve van het vaststellen van het arbeidsvermogen het snel zetten van de juiste stappen erg belangrijk is. Daarom ontvangt u binnen 24 uur na uw aanvraag een offerte. Binnen 3 weken is het arbeidsdeskundig onderzoek uitgevoerd en beschikt u over een heldere rapportage.

OnzeCoach biedt organisaties toegang tot meer dan 70 gescreende seniorcoaches via ons easy-to-use coachplatform, waarbij medewerkers direct in de agenda van de coach een afspraak kunnen boeken.

Via uw persoonlijke dashboard krijgt uw organisatie inzicht in de kosten, de kwaliteit en de opbrengsten van coaching. Alle facturatie, administratie en communicatie verloopt via OnzeCoach.
Wij coachen in korte, krachtige trajecten die hoog worden gewaardeerd. Cijfers? Gemiddeld 4,3 gesprekken in een traject met een waardering van ruim een 9!