FAQ items aan het laden...

De bedrijven  van Prevermo Groep BV zijn:

Cultuur & Leiderschap

Wij zijn het onderzoeks- en adviesbureau dat helpt mensgerichte ambities waar te maken en daarmee duurzame resultaten te behalen. Dat doen we met behulp van People Analytics en People Management.

People Analytics geeft inzicht in hoe de mens werkt in de organisatie. Met behulp van data en (HR) Analytics brengen we de huidige situatie, verbanden, profielen en patronen in kaart.

Met People Management helpen wij organisaties bij het optimaliseren van de inzetbaarheid van medewerkers. Door het begrijpen en stimuleren van gewenst gedrag van leidinggevenden en medewerkers, met behulp van effectieve interventies, kan elke organisatie haar personele uitdagingen duurzaam oplossen.

Vitaliteit & Gezondheid

Adaptics maakt medewerkers en organisaties aantoonbaar vitaler en helpt hen om langdurig succesvol te blijven. Dit doen ze door het versterken van vitale leiders, vitale teams en vitale spelers met hoogwaardige dienstverlening.

Adaptics ziet vitaliteit als een strategisch middel dat aan de basis ligt voor de gewenste verandering in uw organisatie. Zij hebben een unieke integrale aanpak ontwikkeld met training, coaching, advies en online tools. Ze stimuleren vitaliteit door analyse, advies en interventies integraal aan te pakken op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Voor klanten als de NS, Shell, Gemeente Den Haag en NXP. Waarbij duidelijke effecten omtrent de inzetbaarheid van het personeel worden gerealiseerd en maatwerk KPI’s kunnen worden afgesproken.

De Bedrijfspoli is een regionale, gecertificeerde arbodienst met spreekuurlocaties in Nijmegen, Arnhem, Oss en Den Bosch. Onze professionals werken ook bij onze klanten op locatie.

De Bedrijfspoli gelooft in Medewerkerkracht, waarbij werken aan gezondheid en toegevoegde waarde voor je werkgever centraal staan. Medewerkers nemen hier verantwoordelijkheid in en werkgevers faciliteren dit met goede arbeidsomstandigheden en benodigdheden om de Medewerkerkracht te verhogen.

Wij zijn niet een van de grootste arbodiensten. Toch groeien we hard. Daarbij zorgen we er goed voor dat we elkaar wel allemaal kennen. Zodat we elkaar snel kunnen vinden en de onderlinge lijntjes kort zijn.

Wij werken niet met een standaard aanpak, maar creëren meerwaarde door maatwerk. Onze persoonlijke en directe stijl werkt prettig en leidt snel tot resultaat. Wij zijn geïnteresseerd in u en uw bedrijf. En natuurlijk in uw medewerkers. Het liefst werken wij bij u op locatie. En ondersteunen uw HR-medewerkers en leidinggevenden.

Uitval van werknemers is niet altijd te voorkomen, hoe zeer daar ook op ingestoken wordt. Tegen langdurig verzuim is echter meestal wel iets te doen. Daar ligt de kracht van Capability, de arbodienst voor ondernemend Nederland.

Als arbodienst zet Capability sinds jaar en dag innovatie hoog op de agenda. Vanuit de visie dat verzuim vaak een schreeuw om aandacht is en dat een gedegen dialoog met oprechte aandacht voor medewerkers de enige manier is om versneld tot (deel)herstel te komen, werkt zij vanuit volle overtuiging vanuit het taakdelegatie model. De Verzuim- & Relatiemanagers werken onder verantwoordelijkheid van de Bedrijfsartsen en met behulp van innoverende triage technieken dagelijks aan de analyse van het individuele verzuim en dragen actief bij aan een snel herstel.

Tegelijkertijd kunnen hierdoor de Verzuim- & Relatiemanagers van Capability zich concentreren op de analyse en diagnostiek van het uitval. Een tijds- en kwaliteitswinst binnen verzuimtrajecten is het directe gevolg.

Samen met een innovatief verzuim, volg- en registratiesysteem, dat 24/7 beschikbaar is via alle mogelijke devices, werken wij real-time samen met alle stakeholders binnen een verzuimtraject. Zodat je medewerkers goed begeleid worden bij hun herstel conform de Wet Verbetering Poortwachter. Jij kunt je daardoor blijven focussen op je onderneming

Talent & Wendbaarheid

Amplooi is een landelijke specialist in arbeidsmobiliteitMet ruim 35 enthousiaste arbeidsmobiliteit-experts helpen we werknemers met het vinden van een passende en inspirerende baan.

Dit doen ze niet alleen voor werknemers die zich verder willen ontwikkelen, maar ook voor werknemers die langdurig ziek zijn of onverhoopt boventallig zijn geworden.

ADEA geeft onafhankelijk deskundig advies en is landelijk actief met een team van meer dan 15 betrokken en gecertificeerde arbeidsdeskundigen die bekend zijn met de regionale arbeidsmarkt.

Wij begrijpen dat ten behoeve van het vaststellen van het arbeidsvermogen het snel zetten van de juiste stappen erg belangrijk is. Daarom ontvangt u binnen 24 uur na uw aanvraag een offerte. Binnen 3 weken is het arbeidsdeskundig onderzoek uitgevoerd en beschikt u over een heldere rapportage.

Dat is gek. Er is werkdruk én er is onbenut potentieel. Part-up maakt werk toegankelijk over de grenzen van functies, afdelingen en organisaties heen. Met onze slimme technologie matchen we werkzaamheden met beschikbaar talent.

Part-up vergroot de capaciteit en wendbaarheid van organisaties door medewerkers flexibel in te zetten.

OnzeCoach biedt organisaties toegang tot meer dan 70 gescreende seniorcoaches via ons easy-to-use coachplatform, waarbij medewerkers direct in de agenda van de coach een afspraak kunnen boeken.

Via uw persoonlijke dashboard krijgt uw organisatie inzicht in de kosten, de kwaliteit en de opbrengsten van coaching. Alle facturatie, administratie en communicatie verloopt via OnzeCoach.
Wij coachen in korte, krachtige trajecten die hoog worden gewaardeerd. Cijfers? Gemiddeld 4,3 gesprekken in een traject met een waardering van ruim een 9!