de ketenoplossing van Prevermo – experts in duurzame inzetbaarheid

Prevermo Groep BV verzorgt:

  • Integrale services: een duurzame inzetbaarheids ketenoplossing
  • Single services: professionele en landelijke diensten op het gebied van preventie, verzuim en arbeidsmobiliteit
    Zie hieronder een overzicht van de bedrijven

Preventie

Preventie

Prevermo partner Adaptics

Adaptics maakt medewerkers en organisaties aantoonbaar vitaler en helpt hen om langdurig succesvol te blijven. Dit doen ze door het versterken van vitale leiders, vitale teams en vitale spelers met hoogwaardige dienstverlening. Adaptics ziet vitaliteit als een strategisch middel dat aan de basis ligt voor de gewenste verandering in uw organisatie. Zij hebben een unieke integrale aanpak ontwikkeld met training, coaching, advies en online tools. Ze stimuleren vitaliteit door analyse, advies en interventies integraal aan te pakken op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Voor klanten als de NS, Shell, Gemeente Den Haag en NXP. Waarbij duidelijke effecten omtrent de inzetbaarheid van het personeel worden gerealiseerd en maatwerk KPI’s kunnen worden afgesproken.

Lees verder op de website…

Prevermo partner Vitworld

Duurzame inzetbaarheid en vitaliteit zijn bij veel werkgevers onderdeel van het HR beleid. In de praktijk betekent dit veelal een generiek aanbod van programma’s en/of interventies, waar in de praktijk door werknemers maar beperkt gebruik van wordt gemaakt.

VitWorld is een virtuele online omgeving, een serious game, waar vitaliteit vanuit de werknemer wordt benaderd, niet vanuit het aanbod maar vanuit de vraag, met eigen regie en verantwoordelijkheid van de werknemer.

VitWorld geeft door middel van de online game een beeld van een eigen toekomst, “de vitaliteitsspiegel”, “waar wil ik over drie jaar staan”.

Lees verder op de website…

Verzuim

Verzuim

Prevermo partner De Bedrijfspoli

De Bedrijfspoli is een regionale, gecertificeerde arbodienst met spreekuurlocaties in Nijmegen, Arnhem, Oss en Den Bosch. Onze professionals werken ook bij onze klanten op locatie.

De Bedrijfspoli gelooft in Medewerkerkracht, waarbij werken aan gezondheid en toegevoegde waarde voor je werkgever centraal staan. Medewerkers nemen hier verantwoordelijkheid in en werkgevers faciliteren dit met goede arbeidsomstandigheden en benodigdheden om de Medewerkerkracht te verhogen.

Lees verder op de website…

Prevermo partner Rienks

Rienks is een middelgrote, landelijke arbodienst

Wij zijn niet een van de grootste arbodiensten. Toch groeien we hard. Daarbij zorgen we er goed voor dat we elkaar wel allemaal kennen. Zodat we elkaar snel kunnen vinden en de onderlinge lijntjes kort zijn. Wij werken niet met een standaard aanpak, maar creëren meerwaarde door maatwerk. Onze persoonlijke en directe stijl werkt prettig en leidt snel tot resultaat. Wij zijn geïnteresseerd in u en uw bedrijf. En natuurlijk in uw medewerkers. Het liefst werken wij bij u op locatie. En ondersteunen uw HR-medewerkers en leidinggevenden.

Lees verder op de website…

Prevermo partner A-REA

A-REA brengt mensen in beweging met medische, psychologische en arbeidsdeskundige expertise.

A-REA is een gecertificeerde arbodienst en expertise bureau. Bij A-REA vind je alle expertise onder één dak. Helder sociaal medisch advies van artsen, psychologen en ervaren arbeidsdeskundigen. Bedrijven, gemeenten, verzekeraars en pensioenfondsen rekenen op de expertise van A-REA. De geregistreerde verzekeringsartsen en arbeidsdeskundigen doen grondig onderzoek en maken een kraakheldere analyse van de situatie.

Lees verder op de website…

Mobiliteit

Mobiliteit

Prevermo partner Amplooi

Amplooi is een landelijke specialist in arbeidsmobiliteit.

Amplooi is ontstaan uit een fusie van AMK Re-integratie, Passen & Meten en Lengersdorf.

Met ruim 35 enthousiaste arbeidsmobiliteit-experts helpt Amplooi werknemers met het vinden van een passende en inspirerende baan. Dit doen ze niet alleen voor werknemers die zich verder willen ontwikkelen, maar ook voor werknemers die langdurig ziek zijn of onverhoopt boventallig zijn geworden.

Lees verder op de website…

Directie

Directie
Prevermo Buck Juch

Buck Jüch

Prevermo Andre Bakker

André Bakker

Raad van Commissarissen

RvC
Prevermo Rolf Metz

Rolf Metz

Prevermo Henk Strating

Henk Strating

Prevermo Paul ter Wal

Paul ter Wal

Contactformulier

Vul onderstaand formulier in als u een verzoek of een vraag heeft.

Prevermo visie op de arbeidsmarkt

Whitepaper van Prevermo.

Laat hieronder uw gegevens achter. U ontvangt dan een link naar de whitepaper!